Menu

Informaţii

Buletin informativ

Termeni si conditii

1.Despre Noi
Site-ul http://www.droffice.ro / denumit in continuare droffice.ro este  oferit si administrat de DR OFFICE GROUP SRL  cu sediul social in BUCURESTI,str.Zece Mese , nr.7 , sector 2  si Punct de Lucru in localitatea SF.GHEORGHE,Covasna, str. 1 DECEMBRIE 1918 , nr.45 , inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/3265/2017, avand cod unic de inregistrare RO8030627, denumita in cele ce urmeaza Furnizorul.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: BUCURESTI, Str. Zece Mese,  nr. 7, sector 2, BUCURESTI

Prin e-mail la urmatoarele adrese:

office@droffice.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, retururi, etc.

office@droffice.ro - pentru intrebari/sesizari/reclamatii, suportul postvanzare si rezolvarea profesionista a orcarei sesizari din partea utilizatorilor droffice.ro.

office@droffice.ro/office@droffice.ro  - pentru informatii/plasare comenzi/notificari asupra comenzilor realizate.

office@droffice.ro - pentru informatii privind achizitiile prin sistemul electronic E-licitatii.ro sau pentru achizitiile prin sistemul de Unitate Protejata.

Prin telefon la numerele:  0267/315.230 sau  0747.777.717
Prin fax la numarul: 0267/352.692

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online  droffice.ro

Accesul si utilizarea site-ului se fac sub autoritatea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de achizitii de produse din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din aceasta. 

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este vizualizarea produselor si a informatiilor despre produse si magazin, precum si crearea unui cont si realizarea de achizitii de produse. Orice utilizare in alt scop nu este permisa. 

DR OFFICE GROUP poate aduce la orice moment modificari asupra continutului site-ului droffice.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, DR OFFICE GROUP poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere. 

2. Definitii
DR OFFICE GROUP, prin intermediul magazinului online droffice.ro, intitulat generic "site", este denumit "Furnizor", iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite "continut". 

DR OFFICE GROUP permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site. 

droffice.ro  nu este un site pentru revanzatori. Daca sunteti revanzator, va rugam sa va adresati companiei DR OFFICE GROUP la numarul de telefon 0267/315.230.

3. Drepturi de Autor
Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite "continut", sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@droffice.ro. 

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare. 

Crearea de legaturi cu site-ul droffice.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. DR OFFICE GROUP sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. DR OFFICE GROUP nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. 

4. Produse si politica de preturi
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.droffice.ro sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. 

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare droffice.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. Droffice.ro se angajeaza, in acelasi timp, sa actualizeze oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc. 

Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea Livrare, iar in sectiunea Cosul de cumparaturi vor fi afisate in dreptul produselor atat pretul total, inclusiv TVA, cat si pretul total al comenzii cu transportul si TVA incluse. 

DR OFFICE GROUP se angajeaza sa afiseze corect pe droffice.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor de pe site. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari droffice.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon fix  0267/315.230, mobil 0747.777.717 sau sa ne scrieti pe adresa office@droffice.ro 

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod. DR OFFICE GROUP nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe droffice.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat sau a importatorilor desemnati de marci. In acelasi timp, DR OFFICE GROUP isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila. 

5. Facturare si plata
Plata se poate face in numerar la livrare,  prin ordin de plata/virament bancar in avans sau online cu card bancar.

1) Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. 
2) Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans se face in unul din urmatoarele conturi:

Nume firma: S.C. DR OFFICE GROUP SRL

Cod unic inregistrare: 8030627

Adresa: Bucuresti , Zece Mese , nr.7, sector 2
Cont lei:RO60 INGB 0000 9999 0592 3427

Banca:ING BANK

3)  Plata online cu card
Acceptam plata cu carduri VISA, MasterCard, Maestro si Visa Electron. Banii vor fi retrasi din cont in momentul finalizarii comenzii, in urma completarii datelor cardului si a sumei aferente valorii comenzii in interfata procesatorului de plati Romcard ce se va deschide din pagina cosului de cumparaturi.

Datele cardului tau pot fi  stocate in siguranta astfel incat le veti avea introduse la viitoarea comanda si astfel veti scuti timp  la cumpararea de pe droffice.ro. Numarul tau de card nu va fi niciodata afisat integral cu exceptia ultimilor 4 digiti asa incat vei sti ce card ai folosit la inregistrare. Poti sterge detaliile cardului lasand nebifata casuta “ aminteste-ti detaliile cardului “ de pe pagina de plata cu cardul. Daca alegi acest mod de plata, atunci aminteste-ti ca va trebui sa reintroduci detaliile cardului de fiecare data cand vei face o comanda pe droffice.ro.

DR OFFICE GROUP isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul DR OFFICE GROUP. 
Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile in avans, prin ordin de plata/virament bancar, va fi emisa o factura proforma imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe mail utilizatorului, pe baza careia acesta va face plata. Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va fi inmanata impreuna cu produsul de catre agentul de vanzari droffice.ro. 

6. Livrare si transport
Produsele comandate de pe droffice.ro se livreaza in toata tara. Livrarea comenzilor se realizeaza prin compania de curierat  Nemo Curier.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, DR OFFICE GROUP va pastra bunurile comandate timp de cinci zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata. 

7. Confidentialitatea datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice DR OFFICE GROUP are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar droffice.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra. 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii. 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: la solicitarea autoritatilor publice fiscale. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale . 

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, DR OFFICE GROUP nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp. 

8. Garantia produselor

Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, Furnizorul asigura garantii cuprinse intre 6 luni si 2 ani. 

9. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Potrivit Ordonantei 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 - privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. 

Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Mai multe detalii in pagina Retur. 

10. Declinarea responsabilitatilor
Accesarea si utilizarea site-ului www.droffice.ro se face pe proprie raspundere,iar in momentul utilizarii site-ului vizitatorii si utilizatorii accepta in mod expres si implicit termenii si conditiile stipulate in acest document. 

DR OFFICE GROUP nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe droffice.ro vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate. 

DR OFFICE GROUP nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Totusi, droffice.ro se preocupa sa actualizeze informatiile si textele si produsele astfel incat cat mai putine erori de orice tip sa apara. 

11. Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului droffice.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.droffice.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt. 

12. Dispozitii finale
DR OFFICE GROUP isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. 

Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu noi la office@droffice.ro, tel: 0747.777.717