Menu

Informaţii

Buletin informativ

Despre noi

Despre noi

Cine suntem?

Dr.Office Group, companie importatoare și distribuitoare de articole de papetărie și birotică, oferă produse și servicii de calitate pe piața de birotică - papetărie retail și business-to-business în România, începându-şi activitatea în anul 1996 prin deschiderea magazinului de birotică și papeăarie în Sfântu Gheorghe, Covasna.

Mai mult decât un furnizor de papetărie, suntem un partener în activitatea clienților şi a partenerilor noștri, susținându-i atât prin varietatea de produse la prețuri optime cât și prin serviciile menite să acopere nevoile clientului. Cu un portofoliu bogat de peste 25.000 de articole de papetărie, birotică, prezentare, laminare, îndosariere, arhivare, rechizite, inclusiv scaune de birou, cartușe, tonere, dar și produse IT, aparținând unor branduri dintre cele mai recunoscute pe plan internațional dar și mărci alternative, Dr.Office Group păstrează calitatea ca valoare specifică.

Cu devotament, sprijin profesional și prietenie ne-am dedicat pentru a îmbunătăți performanțele companiei, aproape de clienţii şi partenerii noştri an de an. Astfel, în cei 18 ani de experiență, ne-am extins și dezvoltat la nivel național printr-o rețea complexă de distribuție B2B (business-to-business, clienților din mediul profesional) și B2C (business-to-client, clientului final): retail, e-commerce şi distribuţie directă prin reprezentanţi de vânzări.

Scurt istoric

În anul 2007 am aderat la grupul UDP și am lansat magazinul online www.droffice.ro, devenind prezenți pe plan național prin dezvoltarea canalului de vânzare on-line.

Ne-am consolidat prezența pe piața națională de birotică și papetărie în anul 2009, completând rețeaua de distribuție prin deschiderea reprezentanței Dr.Office Group în București împreună cu extinderea rețelei de agenți de vânzare directă la nivel naţional.

În 2011 am adus un plus valoare, calitate 100% la prețuri optime prin propriul nostru brand DOUBLE Q – sub sloganul ”because Double is 100% more” . Propriul brand cuprinde o gamă accesibilă, diversificată și dinamică cu cel mai bun raport calitate-preț.

Relansat în 2013, optimizat la standardele comertului electronic modern, noul site www.droffice.ro este inovativ, user friendly si 100 % sigur deoarece este implementat pe o platformă e-commerce lider în domeniu și are sprijinul Băncii Transilvania și Romcard pentru a putea plăti în sigurață, oricând, online cu cardul. De asemenea, DrOffice.ro oferă un proces de comandă optimizat, un coș de cumpăraturi într-un singur pas, fără a fi nevoie de crearea unui cont, sortare și filtrare inteligentă a produselor, comandă rapidă şi calcul real al costului de transport pe coșul de cumpărături plus wishlist. Serviciile online sunt realizate și susținute de o echipă profesionistă, ce documentează și îmbunătățește conținutul, verifică și sprijină fiecare pas, pregatită să ofere consiliere și ajutor .

La sfârșitul anului 2013, am mărit gama de produse și servicii de birotică și papetărie cu segmentul de Hobby, Creativitate Educațională și Artă într-un cadru de concept de magazin dedicat partenerilor noștri. În acest context, oferim un pachet complet partenerilor prin reprezentanți de vânzări pregătiți la nivel profesionist pe consiliere și cu un portofoliu extins de servicii cu Ateliere de creație și Cursuri tematice pentru instituții școlare.

Divizia de Mediu

Armonia dintre noi şi mediul înconjurător este fundamentală!

În cei peste 18 ani de activitate pe piaţa din România, ne-am remarcat prin furnizarea de produse  şi servicii de cea mai bună calitate către clienţii noştri cât si  prin menţinerea unor standarde ridicate ale eticii profesionale. Fiind o companie responsabilă social în comunitate, considerăm fundamentală armonia dintre noi şi mediul înconjurător.

Considerăm abordarea problemelor de mediu o responsabilitate socială corporativă, ce se concretizează prin asumarea acţiunilor şi măsurilor de reducere a efectelor negative pe care activităţile noastre le au asupra mediului. Motivată de acest angajament, în anul 2009 Dr. Office Group® a dezvoltat propria Divizie de Mediu cu o agendă strategică ce abordează soluţii de rezolvare a problemelor climatice cu care se confruntă societatea globală, aplicând inovaţii ce accelerează eficienţa produselor şi proceselor pentru reducerea poluării şi minimizării impactului activităţilor umane asupra mediului înconjurător.

În linie cu eforturile Uniunii Europene şi a Organizaţiei Mondiale de Sănătate, atenţia şi activitatea noastră se concentreaza spre alinierea priorităţilor de business cu obiectivele de mediu şi către stabilirea de parteneriate strategice cu companii de top din industria dezvoltării durabile pentru dezvoltarea soluţiilor tehnologice inovative de combatere a poluării atmosferice, ce îmbunătăţesc calitatea aerului.

Astfel, în asociere cu inventatorii produselor din portofoliul nostru şi în parteneriat cu specialişti şi cercetători, compania noastră dispune de tehnologia şi expertiza necesară integrării echipamentelor inovative de filtrare a aerului pentru reducerea gradului de poluare a aerului în conformitate cu standardele legislaţiei europene şi ale Organizaţiei Mondiale de Sănătate.

Vă așteptăm cu drag și pe www.systemlife.ro pentru mai multe detalii!