Menu

Informaţii

Buletin informativ

1. Plata ONLINE cu card
3dsecure.jpgbtlogo.pngvisa.jpgmaestro.jpg


Plata ONLINE se poate face cu card-uri emise sub sigla VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

DrOffice.ro este un site certificat 3-D Secure* de catre VISA si MASTERCARD prin Romcard si Banca Transilvania pentru tranzactii online cu orice card.

Plata se face in lei, indiferent de valuta pe care o aveti in cont, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele ROMCARD. DrOffice.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.


In momentul in care optati pentru plata cu card bancar veti fi directionat pe un server securizat ROMCARD.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati:

  • numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii)
  • data de expirare
  • codul de securitate - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).DrOffice.ro nu va afisa niciodata integral numarul dumnevoastra de card, vor fi afisate doar ultimele 4 cifre pentru a putea recunoaste cardul folosit.

Detaliile cardului pot fi pastrate bifand/selectand casuta ”Aminteste-ti detaliile cardului“ de pe pagina de plata cu cardul. Daca lasati aceasta casuta nebifata, detaliile cardului trebuie introduse la fiecare comanda realizata.
Pentru siguranta cumparaturilor si a platilor online folosim mediul de tranzactionare 3D Secure, ce protejeaza datele dumnevoastra de uz abuziv.

*3D Secure este o tehnologie promovata de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si Mastercard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe internet, si a proteja datele dumnevoastra de uz abuziv.


2. Plata in numerar


Plata in numerar se face integral in lei, in momentul livrarii sau ridicarii produselor de la sediul curierului.
Valoarea produselor este cea comunicata in momentul confirmarii telefonice a comenzii precum si in e-mailul de confirmare.
Valoare comenzii o gasiti afisata pe DrOffice.ro in contul dumnevoastra. In cazul livrarii produselor la dmneavoastra de catre curieri, plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


3. Ordin de plataIn cazul optiunii de plata prin ordin de plata/virament bancar,veti primi pe e-mail o factura proforma in baza careia veti putea realiza plata, in contul de mai jos.
Livrarea marfii se face in momentul in care banii sunt disponibili in cont. Astfel, timpul de livrare creste cu 1-2 zile.

S.C. DR OFFICE GROUP SRL
Cod unic inregistrare: RO 8030627
Cont lei: RO60INGB0000999905923427 deschis la ING BANK
Sucursala BRASOV


Institutiile statului sau institutiile bugetare pot efectua platile in contul nostru din trezorerie:

S.C. DR OFFICE GROUP SRL
Cod unic inregistrare: RO 8030627
Cont : RO49TREZ7025069XXX021663 deschis la  TREZORERIA SECTOR 2 MUN. BUCURESTI